dare to know the truth?...
the truth is in here
By: Hazie Farah Liza Abdul Halim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 6-May-2009 08:07 Email | Share | | Bookmark
MH's Trip to Fukui, Japan

Introduction...
Ketibaan ahli rombongan di Kansai Airport.
On the main event. kitorg lee escort plg meriah.
View all 17 photos...
Salam semua. atas permintaan org rmi fp ni telah di update dgn sedaya upaya nyer. hehehe
entry kali ni pasal Mukhizam, Hazie & Muhammad Hazim's trip to Fukui, Osaka, Japan.
on 20th - 28th Mar 2009.
kitorg pi untuk melawat/terjah Pak Njang Hazim yg grade on 23rd Mar kat Universiti Fukui.
udah le..tka tau nak tulis apa lg. enjoice the pics laaa yeaaa


Tuesday, 1-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Yang Baru di Baru.

welkem to the world Hazim.
sedapnyerrr zzzZZZzzz...
kawan2 dtg melawat
View all 22 photos...
salam semua,

slmt tahun baru. tahun baru ni..aku cam raaajin skiiit dok update fp aku yg dah bersawang giilller ni. sbb dha jadi mama, jadi SOP mmg byk gambo baby leee...enjoy yea....

My Little Khalifah:
Muhammad Hazim Bin Mukhizam
25-Jun-2007
Hospital Putrajaya
3.2 kg


Sekian, trima kasih. sila hantar resume lau berminat


Thursday, 14-Sep-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jual-jual...



Sunday, 13-Aug-2006 11:45 Email | Share | | Bookmark
teh tarik myvi.com.my - ukm autoshow

mmc rulezzz
it's a plane, it's a bird...
it's a cookie.
View all 12 photos...
salam semua.
1 ari saya dapat call dr en azhar. dia ckp dia dari myvi.com.my...saya sungguh blur waktu itu . saya pikir perodua buat cust day ke? ajak pi autoshow pulak tu....bila nak hbs conversation, baru dia sebut cookie. dan baru laa saya sedar ohhhh mmc. heeehehehe.

jadi ari ni saya n putrajaya2157 pi laaa join teh tarik [tt] depa. wat a nice day, nice buddy, nice hot day, reali2 hot . jumpa depa kat ukm, adjust parkg - mmg penting sgt smpi musuh pun iri ati , penuh2kan auto show, mkn2 kat bangi, shoot kat ptj. mmg letih beb. tp syok...

anyway, thx to everybody esp myvianz - aku tak lupa sate kajang mu, cookie, dfad, bojot, blurguy, romen, coolfusion, semualaaaaaaaaaaa.....tak larat sebut nama. hehehehehee

len x kita jumpa lg pekena teh tarik.

ps: camno nak hlgkan burn kat muka aku n ptj2157? gilosss punyer burn. ala2 bbq.
trima kasih atas ihsan gambat blurguy, antz, patrick


Thursday, 13-Jul-2006 11:00 Email | Share | | Bookmark
Laman Kak Long's Edition

Welkammm
ke laman2006 bersama kak long.
kat sini
View all 10 photos...
salam semua..berkurun lamanyer aku tak update. bukan pe..kekurangan gadget.
akhirnya dapat jugak aku pi Laman2006. memang lawa laaaaaaa..kome baik pi...JGN TAK BAWA KAMERA..nyesal tak sudah kang.

puas ati laaaaaaaa....syok jalan...so, enjoy the pics


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net